Välkommen till 2023 års Damernas sällskapsgolf

Sotenäs Sällskapsgolfare spelar tillsammans utan tävling varje torsdageftermiddag kl. 14.00.

!!!OBS!!! I ÅR SPELAR VI PÅ TORSDAGAR

Vi har ingen startavgift.

Vi börjar säsongen 2023 torsdagen den 20 april kl. 14.00 och håller på till den 29 juni. Sen har vi sommaruppehåll och börjar igen den 17 augusti. Vår sista runda spelar vi den 28 september.

Ring kansliet och boka.

Välkomna!
Monica o Ewa

Sotenäs Damerna åkte till Holma

Den 14 september åkte 14 damer från Sotenäs till Holma för att spela golf. Solen sken, bollarna gick rakt och puttarna trillade i. Det var en fantastisk dag med fin gemenskap, god mat och bra golf!

Holmadamerna på Sotenäs GK

Ett glatt gäng på 22 deltagare var vi när Holmadamerna gästade oss den 18 maj. Efter den blåsiga ronden åt vi en riktigt god bakad potatis med skaldjurs röra. Maud Jacobsson från HOLMA vann en greefeebiljett som klubben sponsrat.
Monica o Ewa

Verksamhetsberättelse 2021

Årets sällskapsgolf startade upp 18 April. Corona-avstånd var naturligt. Den sista golfrundan spelades den 29 september.
I genomsnitt har 12 damer spelat 17 rundor.
Den 8 sept var sju sotenäsdamer på Holma och spelade i strålande solsken. Vi blev bjudna på kaffe o bulle när vi anlände. Efteråt hade vi en trevlig gemenskap med god mat och många goa skratt. Vi välkomnar Holmadamerna till Sotenäs under våren-22.
Den 6 oktober samlades åtta damer på Hamnbageriet i Kungshamn och pratade loss om golfsäsongen. God mat o många härliga skratt

Kungshamn 2021 10 27 Monica Hansson

Sista speldagen

Den sista speldagen i september var vi fem glada damer som spelade. På bilden ser ni Ulla Markusson, Ingela Andersson, Catarina Holmer och Ulla Lindén.

Verksamhetsberättelse Sällskapsgolfen 2020

Årets golfsäsong startade upp den 15 april. Det var sjunde året som Sällskapsgolfarna höll igång. Solen sken och det var en fin vårdag på en toppenbana.
Den 30 september spelade vi sista ronden i fint höstväder.
Under året har vi haft 18 sällskapsrundor. 45 olika individer, genomsnitt 12 startande på 222 starter.
Coronapandemin har satt käppar i hjulet så vi har inte gästat HOLMA GK en enda gång och dom har heller inte varit på Sotenäs GK.

Kungshamn 2020 10 02
Monica Hansson