Exklusivt förhandserbjudande från vår huvudsponsor

Fastighetsutvecklaren Atmosphere Home utvecklar just nu ett område med bostadsrätter i form av parhus och studios med frontline-läge i direkt anslutning till Sotenäs Golfklubb. Som medlem i Sotenäs Golfklubb har du nu möjlighet att förvärva en bostad 10 dagar innan den officiella säljstarten den 19 maj 2023.

EN DEL AV GOLFKLUBBENS MILJÖ
Vi vill särskilt betona den fantastiska placeringen av dessa hem, eftersom de ligger precis intill golfbanan och vi har varit noga med att se till att husen smälter in väl i det vackra landskapet. Allt för att kännas som en naturlig del av golfbanans miljö. Bostäderna har även ett gemensamt formspråk som utgår från traditionen av byggande i trä och sten, men med individuella anpassningar som tar till vara på platsens skiftande karaktär och specifika kvaliteter.

ETT OMRÅDE, FLERA OLIKA HUSTYPER
Sotenäs Park kommer erbjuda 4 olika typer av boenden. Oavsett om du letar efter ett mindre, intimt hem eller en mer rymlig plats för familjen, kan vi hitta rätt lösning för dig – från rymliga parhus till fristående studios.
Golfhusen – med full överblick över golfbanan och dess aktivitet.
Utblickshusen – med vidsträckt utsikt över golfbanan och dess omgivningar.
Skogs- och bergshusen – längs det kala berget med kvällssol i väster.
Gårdshusen – i gränslandet mot det öppna jordbrukslandskapet.

FÖR MER INFORMATION
Om du är intresserad av att veta mer om Sotenäs Park och hur de kan passa dina behov, tveka inte att kontakta oss. Vi bokar gärna in en tid för att visa dig runt på plats och svara på alla dina frågor.

Den officiella säljstarten är den 19 maj men du har redan nu förtur att köpa din framtida bostad i Sotenäs Park. Inflyttning är planerad till slutet av 2024 med reservation för eventuella förseningar.

Klicka på länken för mer detaljerad information: Sotenäs Park prospekt Sotenäs GK

Vänliga hälsningar,
ATMOSPHERE HOME

FÖR MER INFORMATION & FÖRSÄLJNING:
ASKENGREN FASTIGHETSMÄKLARE
Johan Siborne
Tel: 0709 755 780