Fakturering 2023

I början på januari skickades samtliga medlemsavgifter ut för säsongen 2023.

Även i år kommer vi att använda oss av MinGolf där ni betalar er medlemsavgift på nätet och kommer därför inte att få hemskickad någon faktura per brev.

31 januari – 2023 är senast datum för betalning av medlemskap. Därefter kommer påminnelser för medlemsavgift att skickas ut. Ej betald avgift efter 31/1-2023 hanteras enligt stadgarna i Sotenäs Golfklubb.

Så här gör du:
Avgiften betalas genom några enkla steg:

1. Gå in på https://mingolf.golf.se/

2. Logga in med ditt Golf-ID

3. Klicka på Obetalda Avgifter (eller gå in via Meny -> Mina inställningar -> Obetalda Avgifter).

4. Välj/bocka i SAMTLIGA avgifter som visas. Samtliga avgifter ingår nämligen i ditt medlemskap, därav aktiveras inte ditt medlemskap om du missar att bocka i och betala samtliga avgifter.

5. Klicka på Betala

6. Kolla igenom så alla uppgifter stämmer och klicka på nästa.

7. Välj/Bocka i, Jag accepterar köpevillkoren

8. Klicka på Nästa

9. Klicka på Betala utan inloggning (om du inte har ett konto på Swedbank Pay, krävs ej)

10. Välj betalsätt, Du kan i dagsläget välja mellan olika betalningssätt såsom, valfritt kort (givetvis också MoreGolf Mastercard för poäng och avgiftsfri avbetalning), Swish, få faktura i pdf format via mail för att hantera betalning på annat sätt samt också med delbetalning (mot avgift).

11. Fortsätt enligt anvisningar. Du som är förälder och har barn som är medlemmar i klubben, betalar du enkelt avgiften genom att logga in på deras MinGolf-sida med deras användaruppgifter. I samband med att du har betalat aktiveras ditt medlemskap och du kan därmed boka dina starttider och registrera handicap direkt efter slutförd betalning. Kvitto skickas sedan till din angiva mejladress (kolla i skräppost om du inte hittar den i inkorgen) alternativt kan du hitta tidigare kvitto under mina sidor på MinGolf.

Vill du dela upp betalningarna?

Vi i klubbledningen är medvetna om att det är tuffa tider för många så vill du dela upp betalningarna gör du så här. Vi har lagt in alla avgifter med tre olika betalnings datum så om du vill kan du fördela dina betalningar via tre olika betalningar. OBS! Om du vill delta i tävlingen om en fri spelavgift för 2023 måste du betala alla avgifterna senast den 6 januari via Min Golf. Du som medlem har också möjligheten att dela upp betalningen över hela 2023 via Swedbank i Min golf (då tillkommer en avgift och ränta från Swedbank) eller så skaffar du dig Moregolfkortet och betalar avgifterna med det (då tillkommer endast en mindre administrativ avgift).

Behöver du hjälp eller har några frågor?

Maila då till Kansliet på info@sotenasgolf.se