Sotenäs Golfklubb – Hål of Fame

Vi i styrelsen vill uppskatta några av klubbens hjältar genom att inrätta Sotenäs GK – Hål of Fame, där medlemmar som gjort mycket stora ideella insatser får välja sitt favoritgolfhål på banan.

Åke Rönnblom

Favoritgolfhål: Hål 8

Åke Rönnblom, som valt att ägna sitt vuxna liv åt att göra klubbens grönytor och anläggningar bättre, är först ut att väljas in i vår ”Hål of Fame”.

Åke har valt vårt vackra par 3:a nummer 8, som sitt hål och där kommer han att få en liten plakett. Ge gärna Åke din uppskattning för allt arbete han lagt ner för klubbens bästa.

Unni Ströberg

Favoritgolfhål: Hål 1

Unni Ströberg har år 2021 valts in i Hål of Fame för sina fantastiska insatser som kassör då vår klubb befann sig på ruinens brant. Unni har genom sina gedigna kunskaper och sin erfarenhet inom ekonomi lyckats ”vända på skutan” och Sotenäs GK går nu en ljus tillvaro till mötes!

”När jag står på tee på första hålet har jag stora förväntningar på min kommande runda. Allt kommer att vara möjligt och jag står inför en av mina bästa rundor, jag ser inga problem bara möjligheter. Detta speglar mig som person när jag ger mig in i olika projekt. Därför valde jag första hålet!”

Rolf Steen

Favoritgolfhål: Hål 10

Rolf Steen tilldelades år 2021 en plats i Hål of Fame för att han på volontärbasis tog sig an att leda Sotenäs GK som t.f klubbchef då vi plötsligt år 2020 stod utan chef. Rolf har med sin entusiasm engagerat sig i vår klubb och utfört många förbättringar. Bland dem kan nämnas ankomstterminalen, nya teemarkeringar, fina skyltar på hela banan, ny banguide m.m. Tack Rolf!

Rolf valde hål 10 pga det är ett bra och utmanande golfhål som trots sin längd är svårt om man inte har ett bra utslag. Dessutom är det vackert när man står högt och har utsikt över dalgången.

Bruno Hedlund

Favoritgolfhål: Hål 9

Bruno Hedlund tog över rorkulten i Sotenäs GK 2018. Som ordförande var han ansvarig för att föra skutan i hamn, efter att den nästan gått på grund. Med mycket gedigna kunskaper om hur man sköter en golfklubb, lyckades Bruno få vår klubb att blomstra, efter att den varit endast dagar ifrån att gå under. Bruno valdes in i Hål of Fame när han 2021 avgick som ordförande efter välförrättat värv.

Bruno har valt hål #9 för att förutom att det har en vacker inramning av skog och vattenspeglar är nian det ultimata golfhålet, som kräver skicklighet, styrka, spelstrategi och mod. Att gå av green med par är lycka – birdie eufori!