KM – Mer än bara golf!

Precis som vi i Tävlingsprojektgruppen ville, så blev årets KM något av en fest. Många deltagare, åskådare som följde ledarbollarna de sista hålen, folk som applåderade när de sista puttarna sattes, och de flesta stannade kvar på prisutdelningen! Det blev en dag att lägga på minnet helt enkelt. För Dig som av olika obegripliga skäl inte kunde närvara, kommer här lite bilder och kommentarer!

Foursome
I Foursomen, som spelades några dagar innan singel-KM, blev det riktigt spännande, och inte förrän alla kommit in stod det klart att det var Maria Elena som vunnit damklassen ihop med mamma Florangel! På herrsidan var det Anders och Philip som lyckades hålla alla konkurrenter bakom sig. Grattis till Alla!
(Asså, på bilden är det Maria Elena med sin lillasyster, Florangel var och jobbade dagen för prisutdelningen).

Eliten
På den här bilden ser vi de riktiga KLUBBMÄSTARNA. Alltså de två som är BÄST I KLUBBEN!
På herrsidan var det inte mindre än sju spelare som kom in under 75 slag på fredagen. Bäst av dem var Marcus Carlsson på två under par. Lördagen bjöd på lite annat spel och Rickard Sivertsson spelade allra bäst och kom in på otroliga 73+72, ett över par! Fantastiskt!
Bland damerna var det inte lika spännande, iallafall inte efter första dagen. Då såg det ut som om det bara fanns två aspiranter på titeln. Eva Östensson på 76 och Maria Elena på 74. Resten av gänget träffade bollen något fler gånger. Andra dagen var spelet långt ifrån så bra som på fredagen, men spänningen hölls vid liv ända till de sista hålen. Eva och Maria Elena hade lika många slag på sista rundan och således var det Maria Elena som avgick med segern. På kortet ser vi hur Kati förklarar för den nyblivna Klubbmästarinnan, att hon får en parkeringsplats, trots att hon bara är 14 år och inte har något körkort!
GRATTIS TILL VÅRA KLUBBMÄSTARE!

Resten av vinnarna
Ja, så hade vi några andra vinnare också……
Övre raden från vänster:
Gunnar Vikström H-75, Kati Bengtsson (jag alltså) D-50 (egentligen D-60 men Richard tyckte jag platsade bättre i D-50), Michael Norlind H-60
Nedre raden från vänster:
Anders Welander H-40, Patrik Hägglund, H-50, Leif Åsberg H-80 samt Pierre Sander HCP-klassen.

Vänta nu? Vadå handicap-klassen? Jo, vi hade faktiskt en sån i år. Vem som helst kan vara med och spela i handicapklassen. Det enda som gäller där är att man spelar bäst NETTO-golf! Så vi vill gärna ha fler deltagare i den klassen nästa år. Man behöver egentligen inte vara jätteduktig, bara man spelar bättre än sitt handicap. Och det bästa med det är att den som vinner handicapklassen får en egen p-plats! Tänk på det till nästa år!

STORT GRATTIS TILL ALLA VINNARE!!

Tävlingsprojektgruppen
Leffa, Kati, Ninna och Richard hade jobbat hårt dagarna innan KM för att göra reklam, planera prisutdelning och ordna så att det blev riktigt trevligt. Till exempel hade Stintan i restaurangen fixat en liten, men naggande god tapastallrik till ett mycket trevligt pris. Vi hade musik, och som sagt, en hel drös med åskådare.

STORT GRATTIS TILL ALLA VINNARE OCH STORT TACK TILL ALLA SOM VAR MED!!